Gravearbejde

Hos V Entreprise kan vi løse alle opgaver indenfor gravearbejde.

Gravearbejde

Gravearbejde og større udgravninger

Hvad end du har behov for gravearbejde i forbindelse med byggeri eller for at få nedgravet en trampolin, er vi hos V Enterprise parate til at løfte opgaven. Vi udfører gravearbejde i Køge og omegn i alle omfang, og vi står klar til at hjælpe dig gennem hele arbejdsprocessen. Vi lægger vægt på gennemsigtighed i vores arbejde, hvorfor du trygt kan vælge os som din entreprenør uden risiko for ærgerlige overraskelser.

Vi udfører enhver opgave vedrørende gravearbejde og tilbyder blandt andet vores hjælp indenfor følgende arbejdsområder:

  • Udgravning til swimmingpools
  • Nedgravning af trampoliner
  • Udgravning af fundament og kælder
  • Udgravning til kloak og dræn

Ønsker du et tilbud?

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du ønsker tilbud på en opgave

Entreprenør til enhver type gravearbejde

Gravearbejde omfatter alt fra nedgravning af kabler og bede, til udgravning af kloakker. Som erfarne entreprenøre og autoriserede kloakmestre, kan vi varetage større nedgravningsopgaver i forbindelse med kloakarbejde, når der eksempelvis skal anlægges omfangsdræn eller rottespærre. Vi har gennem årene løst flere forskellige typer graveopgaver og kan med sikkerhed løse din opgave på bedste vis.

Hos V Entreprise har vi fokus på detaljen. Vi planlægger vores arbejde grundigt, så det kan udføres mest optimalt, og vi kan komme med et realistisk tilbud og tidsplan. Vi overholder altid enhver aftale, som vi måtte indgå, hvad angår både tider og priser. Vores kunder værdsætter vores punktlighed, gennemsigtighed og gode service.

Kontakt os for et tilbud på projektet

Er du interesseret i at høre nærmere om, hvordan vi kan udføre dit gravearbejde, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne med et tilbud på en løsning eller besvarer eventuelle spørgsmål, som du måtte have.

Vi kan kontaktes på enten telefon eller mail. Du kan ringe til os på 31 51 09 18 eller skrive til os på tilbud@ventreprise.dk. Vi ser frem til at høre mere om projektet.

Ønsker du et tilbud?

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål omkring en opgave, er du meget velkommen til at kontakte os.
Udfyld formularen her, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.