Haveanlæg

V Entreprise er din entreprenør med speciale i haveanlæg.

Haveanlæg

Entreprenør til anlæg af ny have

V Entreprise er din foretrukne totalentreprenør. Hos os er du i trygge hænder, da vi udelukkende benytter os af branchens bedste samarbejdspartnere, der altid udfører godt og pålideligt håndværk.

Skal du have et nyt haveanlæg eller park, kan vi hos V Entreprise løfte projektet til nye højder. Vi har flere års erfaring som entreprenør ved anlæg af nye haver, som både er æstetiske og funktionelle.

Når vi anlægger nye haver, gør vi det i tæt dialog med dig, således vi leverer et resultat, som imødekommer alle ønsker. Uanset hvor mange kvadratmetre vi arbejder med, kan vi altid finde en god løsning. Før vi påbegynder anlægsarbejdet, lægges en grundig plan for arbejdsprocessen, således vi kan få alle detaljer med.

Vi udfører haveanlæg i Køge, Roskilde, Greve, Solrød og resten af Sjælland, for både boligforeninger, institutioner, virksomheder og private kunder.

Alle former for anlægsarbejde

Hos V Entreprise er vi specialister i anlægsarbejde. Efter flere års erfaring som entreprenør ved haveanlæg, er vi i stand til at lægge en plan for haven, som passer til både behovet for havens brug, samt sollysets indfald og husets placering. Med os som entreprenør ved dit haveanlæg kan du forvente et åbent og gennemsigtigt samarbejde.

Som entreprenør med speciale i haveanlæg kan vi både varetage de større og mindre opgaver, når der skal anlægges haver. Dette omfatter eksempelvis gravearbejde ved anlæg af bede eller græsplæner. Indenfor anlægsarbejde kan vi blandt andet tilbyde følgende ydelser:

Ønsker du et tilbud?

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du ønsker tilbud på en opgave

Anlægning af græsplæne og bed

At vælge den korrekte græsplæne og de rette bede, er af stor betydning, når du ønsker at skabe et flot og funktionelt haveanlæg. En velanlagt græsplæne og smukt designede bede, kan fuldstændig transformere udseendet af dit udendørsareal, samtidig med at det tilfører værdi og charme til din ejendom.

V Entreprise er din foretrukne partner, når det kommer til anlægning af græsplæner og bede. Vi starter altid med at vælge den rette type græs, som matcher jordens kvalitet og dine behov for at sikre en sund og robust plæne. Når vi anlægger bede, lægger vi stor vægt på det æstetiske aspekt, hvor vi nøje udvælger planter, der komplementerer hinanden både i vækstforhold og farvesammensætning.

Kontakt os for et tilbud på haveanlæg

Overvejer du at få anlagt en ny have, besigtiger vi gerne grunden og kommer med et tilbud på anlægsarbejdet. Der er mange muligheder, når du får udført et professionelt haveanlæg, og vi drøfter gerne de forskellige løsninger.

Har du spørgsmål eller behov for rådgivning er du velkommen til at kontakte os for professionel ekspertise. Du kan enten ringe til os på telefon 31 51 09 18, eller skrive til os på mail tilbud@ventreprise.dk.

Ønsker du et tilbud?

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål omkring en opgave, er du meget velkommen til at kontakte os.
Udfyld formularen her, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.