Kloakarbejde

Hos V Entreprise samarbejder vi med en autoriseret kloakmester, der gør os i stand til at tilbyde totalløsninger

Kloakarbejde

Korrekt udført kloakarbejde

Vi løser alle opgaver indenfor kloakarbejde og service. Når du vælger V Entreprise til at renovere, anlægge og vedligeholde kloakken, kan du være sikker på, at arbejdet udføres på bedste vis. Fejl på kloak og afløb kan hurtigt medføre omfattende udfordringer, hvorfor det er vigtigt, at arbejdet tilgås med autorisation og de rette kompetencer.

Hos V Entreprise samarbejder vi med JJ Work ApS, som er autoriseret kloakmester, hvilket gør os i stand til at tilbyde professionelle og gennemprøvede totalløsninger.

Vi står klar til at løse dine kloakproblemer eller andet kloakarbejde i Køge, Roskilde, Greve, Solrød og resten af Sjælland.

Ønsker du et tilbud?

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du ønsker tilbud på en opgave

Kloakarbejde ved udgravnings­opgaver og entrepriser

Hos V Entreprise er vi specialiserede i kloak- og anlægsarbejde. I samarbejde med vores autoriserede kloakmester, har vi et stort kendskab til flere former for kloakarbejde, og er derfor i stand til at varetage større anlægsprojekter som vedrører både kloak og afløb, eksempelvis følgende:

Vi lægger vægt på at levere en god og personlig service, og du kan derfor forvente en samarbejdspartner, som sætter sig grundigt ind i opgaven og lytter til dine ønsker. Ved at have fokus på en gennemsigtig arbejdsproces sikrer vi os, at vi leverer et resultat af kloakarbejdet, som efterlever dine behov.

Vi udfører enhver opgave med blik på selv de mindste detaljer, og gennem grundig planlægning, er vi altid i stand til at finde de bedste og mest optimale løsninger.

TV Inspektion

TV-inspektion foretages med et kloakkamera, som sidder på en rørål, således det kan skubbes fra brønd til installationsgenstand i huset. Det kan bl.a. være wc, køkkenvask eller et gulvafløb.

Nogle af de mest almindelige årsager til problemer med kloakken er rotter, rødder og dårligt samlede rør. Disse ting kan udmønte sig i lugtgener, forstoppelse i kloakken eller rotter, der gnaver sig ud af rørene, for at komme og bygge rede eller søge efter føde.

Er kloakken utæt, kan vandet sive ned langs hus soklen og give fugtproblemer. Et kig i kloakken med kamera, giver et godt overblik over hvor ”sund” kloakken er.

Findes der under TV-inspektionen skader på kloakken, kan der udarbejdes en rapport til forsikringen. Ved forsikringssager, hjælper vi med det praktiske gennem hele forløbet.

Kloakkameraet kan, sammen med en sondesøger, desuden også bruges til at fremsøge skjulte brønde og kloakrør.

Kontakt os her og start dit nye projekt allerede i dag

Har du behov for en entreprenør med kendskab til kloakarbejde til at varetage dit projekt, er vi parate til at løfte opgaven. Du kan enten kontakte os på telefon 31 51 09 18, eller skrive til os på e-mail tilbud@ventreprise.dk. Vi kommer gerne med et tilbud på en professionel løsning.

Ønsker du et tilbud?

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål omkring en opgave, er du meget velkommen til at kontakte os.
Udfyld formularen her, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.