Belægning

Vi er din entreprenør ved enhver form for anlægsarbejde såsom brolægning og belægninger.

Belægning

Belægning af udendørsarealer

Hos V Entreprise tilbyder vi belægning med fliser og sten til ethvert formål på din grund. Med speciale i anlægsarbejde er der ikke den opgave, vi ikke kan udføre i forbindelse med belægning af haveanlæg. Vi tilbyder blandt andet belægning i følgende materialer:

  • Perlesten & grus
  • Fliser i beton og granit
  • Klinker & fliser

Med os som entreprenør ved anlægsarbejde, får du en stabil samarbejdspartner med vægt på god service og gennemsigtighed. Vi overholder altid vores aftaler, og vi aftaler altid en fast pris, før arbejdet begynder. Således undgår du efterfølgende at stå med ekstragebyrer.

Ønsker du et tilbud?

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du ønsker tilbud på en opgave

Funktionelt og æstetisk haveanlæg

Gennem grundig planlægning af selv de mindste detaljer, kan vi levere flotte resultater hver gang, vi varetager belægning af ethvert område. Vi tager hensyn til omgivelserne og sørger for, at der er det rette underlag til belægning med enten fliser eller sten. Vores brolæggere har de rette kompetencer indenfor belægning og brolægning til at levere holdbare og kvalitetssikre løsninger. Hos V Entreprise er vi eksperter i flisebelægning og belægning med sten til ethvert formål.

Når du vælger belægning til et område på din grund, får du en række anvendelsesmuligheder. Overvejer du at få anlagt en terrasse, indkørsel eller noget tredje, tilbyder vi gerne vores rådgivning. Vi har bred viden om de forskellige materialer og løsninger, og er altid i stand til at finde en løsning, som passer dine ønsker vedrørende udseende og krav til vedligeholdelse.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne ved belægning

Skal vi stå for belægning af dit haveanlæg, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder gerne vores professionelle rådgivning og kommer med et uforpligtende tilbud på en løsning. Du kan enten kontakte os på telefon 31 51 09 18 eller på mail tilbud@ventreprise.dk.

Ønsker du et tilbud?

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål omkring en opgave, er du meget velkommen til at kontakte os.
Udfyld formularen her, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.