Brolægning

Hos V Entreprise finder du en professionel brolægger.

Brolægning

Professionel brolægning

Ønsker du at få lagt fliser eller brosten i dit haveanlæg, finder du en kompetent brolægger hos V Entreprise. Vi udfører brolægning i alle materialer, og vi er i stand til at gøre det gennem flere forskellige teknikker. Vi stiller høje krav til kvaliteten af vores håndværk og bestræber os på at levere den bedste service. Uanset hvilken type brolægning vi udfører tager vi hensyn til de omgivelser, som vi arbejder i.

Brolægning og belægning kan blandt andet udføres i og omkring følgende områder:

  • Terrasser
  • Garager & indkørsler
  • Stier & trapper

Vi sætter altid dine ønsker i første række og forsøger at finde en løsning, som på bedste vis imødekommer dine behov. Vi har flere års erfaring som brolæggere, hvorfor vi kan udføre enhver type brolægningsopgave.

Ønsker du et tilbud?

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du ønsker tilbud på en opgave

Brolægger og entreprenør med høje kvalitetskrav

Vi lægger stor vægt på at levere et resultat i høj kvalitet ned til mindste detalje, når vi udfører brolægning. Vi sørger derfor altid for at planlægge vores arbejde grundigt, således der ikke forekommer nogen ærgerlige overraskelser, og så arbejdet altid udføres til perfektion. Vi rådgiver gerne i forbindelse med valg af sten og belægningsmønster, samt kommer med vores anbefalinger.

Som entreprenør med speciale i anlægsarbejde kan vi også varetage større anlægsprojekter, hvor der er behov for både udgravningsarbejde og eksempelvis anlæg af plæner og bede. Vi ønsker at skabe harmoniske løsninger, hvor både omgivelser og bygninger passer sammen. Vi kan eksempelvis tilbyde vores hjælp med følgende:

  • Anlæg af haver og parker
  • Udgravning til kældre og swimmingpools
  • Belægning med fliser og klinker
  • Nedgravning af kabler og ledninger

Kontakt os og få et tilbud på en brolægningsopgave

Er du interesseret i et tilbud på brolægning, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 31 51 09 18 eller på mail tilbud@ventreprise.dk. Vi besigtiger gerne din grund med henblik på et tilbud.

Ønsker du et tilbud?

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål omkring en opgave, er du meget velkommen til at kontakte os.
Udfyld formularen her, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.